به گزارش مشرق،"صبری مالک" سخنگوی رسمی حزب دموکراتیک لیبی در گفتوگو با شبکه تلویزیونی "پرستیوی" در اظهاراتی اعلام کرد: «برخی رهبران غرب سعی بر استقرار دیکتاتورهای جدید در منطقه مهم استراتژیک شمال آفریقا دارند.»
وی با بیان این که برخی در غرب موافق و برخی مخالف دموکراسی در لیبی هستند افزود: «برخی در غرب میگویند عربها نباید دموکراسی داشته باشند. برقراری دموکراسی در لیبی بیش از ۸ ماه طول خواهد کشید. قانون اساسی که این روزها درباره آن صحبت میشود، توسط کسی تدوین شده که مخالف دموکراسی در لیبی بود.»
مالک در بخش دیگری از اظهاراتش با بیان این که مشکل اصلی در مصر است افزود: «ما نمیخواهیم مشکلات مصر را وارد لیبی کنیم. ما یک بار در سال ۱۹۶۹ دنبال "عبدل ناصر" رفتیم و دیدیم که چه اتفاقی افتاد؛ ۴۲ سال دیکتاتوری "معمر قذافی" نصیبمان شد.»
مردم لیبی پس از دستکم ۴۰ سال حاکمیت قذافی بر این کشور علیه رژیم وی انقلاب کردند و پس از شش ماه نبرد در آگوست سال ۲۰۱۱ پیروز شدند.
لیبی از زمان پیروزی انقلاب مردمی خود که سال گذشته میلادی به سرنگونی معمر قذافی دیکتاتور پیشین این کشور انجامید، از سوی شورای ملی انتقالی اداره میشود.
قذافی سرانجام در اکتبر ۲۰۱۱ در شهر مصراته، زادگاه خود کشته شد و مبارزان شورای انتقالی ملی کنترل این شهر را در اختیار گرفتند.
این کشور از ۱۷ فوریه ۲۰۱۱ و همزمان با آغاز خیزش مردمی، صحنه خشونت و درگیری بوده است.
دولت انتقالی که نوامبر گذشته منصوب شد، برای ارائه مجدد خدمات شهری و حفظ نظم و قانون در این کشور تلاش میکند، این در حالی است که گروههای مسلح بیشمار در این کشور از تحویل سلاحهایشان خودداری میکنند.
سخنگوی رسمی حزب دموکراتیک لیبی در اظهاراتی از تلاش رهبران غرب به ویژه آمریکا برای استقرار دیکتاتوریهای جدید در منطقه مهم استراتژیک شمال آفریقا خبر داد.